Medvědí česnek v hlavní roli
Ochutnali jste už někdy medvědí polévku? Nelekejte se, nevaříme ze čtyřnohých chlupáčů.
Právě teď je v plném proudu sezóna medvědího česneku.
Připravili jsme pro vás rovnou celé menu z tohoto zeleného pokladu.
Přijďte ochutnat. Od 15.4. – 25.4.2019
Medvědí polévka
s creme Fraiche a pečenou houstičkou na bylinkovém másle
(3, 7, 9)
69,-
Hovězí pastrami
s pestem z medvědího česneku a čerstvě pečenou rozmarýnovou focaciou
(1, 7, 10, 12)
195,-
Ručně vyráběné špagety
z medvědího česneku s grilovaným „ flap steakem“ a glazovanou červenou cibulí
(1, 3, 7)
255,-
Kuřecí královské prso
plněné ricottou, česnekem a ořechy podávané na pyré z pečené karotky jemnou smetanovou omáčkou
(3, 8)
285,-
Mrkvový dortík
s citronovou polevou podávaný s limetkovým sorbetem
(1, 3, 7)
99,-




