Valentýnské menu

Valentýnské menu

„Amuse Bouche“

Marinovaná hovězí svíčková s u nás dělaným pestem a hoblinou Grana Padano
(1, 7, 8)
85,-

 

PŘEDKRM

„Zprudka opečený losos“

Podávaný na křupavém ledovém salátu s rajčaty a dresinkem z hrubozrnné hořčice
(4, 7, 10)
135,-

 

HLAVNÍ CHOD

„Do růžova pečená vepřová panenka“

Balená v parmské šunce s parmazánovou krustou, podávaná s pyré z pečené řepy a liškovým Demi-Glace
(1, 7, 12)
265,-

 

DEZERT

„Jahodové Valentýnské tiramisu“

Jemný krém z maskarpone a madagaskarské vanilky, prokládaný čerstvými jahodami
(1, 3, 7)
85,-

 

Amuse Bouche - Valentýn - Hemerkův statek Zprudka opečený losos - Valentýn - Hemerkův statek Pečená vepřová panenka - Hemerkův statek Valentýnské teramisu - Hemerkův statek