Rybí speciality

 

Šéf kuchař doporučuje
RYBÍ SPECIALITY

 

Bruschetta se sekanou chobotnicí
dochucená 12tiletým vinným octem a kapkou dýňového oleje

123,-

 

Pomalu pečený „Peruán“ s rajčatovým glacé,
vesuvskými rajčaty podávaný s naší olivovou focaciou

235,-

 

Grilovaná chapadla poruránského kalmára
s jemnou rajčatovou salsou, česnekovým pangratátem a gratinovaným bramborem

352,-

 

Grilovaný ananas marinovaný ve třtinovém cukru
a mátě s citronovou omáčkou a makovou zmrzlinou

148,-

 

Doporučené víno

PINOT GRIGIO

0,15l   45Kč

 

 

Bruschetta se sekanou chobotnicí  - Rybí speciality - HS  Pomalu pečený "Peruán" s rajčatovým glacé - Rybí speciality Grilovaná chapadla poruránského kalmára - Hemerkův statek Česrtvé ryby - Rybí speciality - Hemerkův statek Grilovaný ananas - Hemerkův statek Česrtvé ryby - Hemerkův statek